Om Codex

EN ADVOKATBYRÅ I TIDEN

Advokatfirman Codex har sedan början av 2000-talet biträtt sina klienter med stort engagemang inom de humanjuridiska rättsområdena. Byrån har genom sin breda kompetens samt trogna klienter vuxit med flera nya medarbetare som brinner för sitt yrke och som dagligen strider för klienternas rätt i samhället. 

Under de dryga tjugo år som byrån varit verksam har våra medarbetare bland annat agerat som offentlig försvarare i några av de största brottmålsprocesserna i Sverige, företrätt ett stort antal asylsökande i komplexa ärenden, biträtt klienter i uppmärksammade vårdnadsmål samt bistått rdnadshavare att få hem sina bortförda barn från olika länder.  

Advokatfirman har som ambition att målmedvetet och med stort engagemang fortsätta bistå sina klienter med juridiskt biträde inom brottmål, migrationsrätt, familjerätt, socialrätt samt internationell privaträtt.  

 Advokatfirman Codex sysselsätter för närvarande tre advokater, två biträdande jurister, två juristassistenter samt en sekreterare. 

Advokatfirmans medarbetare har breda språkkunskaper. Språkkunskaperna innefattar engelska, syrianska, turkiska, kurdiska och baskunskaper arabiska. 

Du är varmt välkommen att kontakta oss när du är i behov av en advokat eller jurist, som med sin kompetens och sitt bemötande ger dig den trygghet du behöver!  

codexlaw_advokatbyrå

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.